Pages

Thursday, 22 October 2009

surat cinta pak gad

heh..ingat dah tinggalkan zaman belajar maknenye dah takde nak bercintan cintun ngan pak gad ni..sekali sekarang bercinta dengan pak gad UKM la pulek..

saya rindu zaman belajar. rindu part-part meronggeng sajor. part ni kamek sik suka..

presenting..

watak utama dalam entri ini.....


saman pertama =0

memang la tayah bayar..i pendatang haram jer kat ukm ni..tapi kalau lebih 3 kali kene saman kesan nya seperi di bawah..

ni kereta kawan along..die dah pernah kene saman 3+1 kali..hebat giler pak gad..siap tulis kat surat saman

ni watak sampingan jer.. kuih Akok fresh diterbangkan dari kelantan..kuih yang buruk rupa ini sangat sedap..memang begitu teori memilih kuih akok..makin buruk rupa makin sedap..nyumm!



walaupon semalam kene salam hari ni masih parkir di tempat yang sama. heh!


5 comments:

susudalambotol said...

paling menyampah kalau bab2 saman nih.

SYAbAR said...

terima kasih dik sebab selalu singgah blog akak. Apa yg menarik kat blog akak ya!!!

Rupanya kau dok KL juga ya! Kalau tau, mmg akak jemput kau dtg rmh sabtu lepas... next time kita jumpa ya!

goblogbyfarah said...

saya penah kena saman parking byk kali. sekalipun tak penah bayar!hehe

Fathiyah said...

hehehe
teringat plak surat saman yg kte pnh dpt ;p mencik.nasib bdn la

Ms. Omey said...

dulu kat uni kete i banyak kali kena saman ngan pak guard. last2 dah abis belajar baru settle kn sume tu pun pasal kalu tak bayar tak bole grad..heheh..