Pages

Thursday, 1 October 2009

seorang kawan

seorang kawan turun melawat kawasan hari ni..siap demand nak soh masak bihun goreng lagi..huhu..senang sangat permintaan ituh..maka diturutkan takut kempunan..

rasa dah lama giler tak jumpa hazirah..last jumpa masa i kawen (dah nak dekat 7 bulan) heheh..tade la me sangat..tapi sebab dulu hari-hari tengok muka..rindu~

i rindu rumet i..buzy bebeno dia sekarang..hampes.

zac, kalo ade rezeki kte jumpe wiken minggu depan. tapi tak sempat la mau ke open house.

kawan seperjuangan herbalife, wiken ni insyaallah akan menyelit-nyelit turun padang melawat kawasan sambil-sambil memenuhi undangan open house. akan ku roger sebelum sampai ke rumah anda..

dah..tak boleh nak mengarut sangat..malam ni malam sunat! :P~

7 comments:

Hani said...

patutnye kalu ahzirah g tu u wi mnum shake je. baru ye tau rugi dok rugi dk mnum shake haha.

bkpe u n hazirah niii kalu tulis blog mst ade name i haha perasan perasan :P

mrs.spicy said...

hahaha..ok..i xsebut name u

kepada sape2 yang i kenal dok kuantan..insyaallah next week jumpe..

owh..u sorang jer..so baek i sebut name u

botolbiru said...

hahah die bg aku minum la zac
tidak berape suke
tp boleh consider la
hhahaha

p/s: zac biar la aku nk sebut name ko.

magh!!!thanks masak bihun ke i. gler gosip ngan u sampai xigt dunia. i sampai umh, smua org dah tdo dah.hahaha. abe ja pon kaki gosip ga. isk isk isk

thanks again,nanti aku dtg lagi

mrs.spicy said...

hehe..naseb baek ade bihun!
haha

no problem..sila la datang lagi..nanti i masak bihun lagi..hahaha

mrs.spicy said...

hazirah..sampai sekarang aku macam pikir lagi pasal salah satu gossip semalam. i xsangka ada orang malas sampai macam tu sekali.

hahaha

miserlyn said...

gossipin tanpe i.ini xkena ni.magh,i miss ur rumet jgkkk!!!!gelita hidop tnpe suare yesa di telinga.heheheh

mrs.spicy said...

haha..lagi 2 minggu kite gossipin 2