seorang kawan

seorang kawan turun melawat kawasan hari ni..siap demand nak soh masak bihun goreng lagi..huhu..senang sangat permintaan ituh..maka diturutkan takut kempunan..

rasa dah lama giler tak jumpa hazirah..last jumpa masa i kawen (dah nak dekat 7 bulan) heheh..tade la me sangat..tapi sebab dulu hari-hari tengok muka..rindu~

i rindu rumet i..buzy bebeno dia sekarang..hampes.

zac, kalo ade rezeki kte jumpe wiken minggu depan. tapi tak sempat la mau ke open house.

kawan seperjuangan herbalife, wiken ni insyaallah akan menyelit-nyelit turun padang melawat kawasan sambil-sambil memenuhi undangan open house. akan ku roger sebelum sampai ke rumah anda..

dah..tak boleh nak mengarut sangat..malam ni malam sunat! :P~

You Might Also Like

7 comments