Pages

Wednesday, 21 October 2009

sendirian lagi

hoho..ok tipu..saya enggak sendirian. saya ditemanin along saya di kala ditinggalin en. suami. tq ya long..pasni u kawen sape nak teman i? =D

mau update perjalan balik kampung sebenarnya. kami dengan semangat wajar bertolak dari rumah kul 530 pagi..sembahyang subuh kat bentong. kerana kami mau picnic di jeram ape ntah name die yang pastinya kat tepi jalan sebelah kiri kalau kamu ke kelantan lalu kuala lipis. ngahaha

makanan lebihan malam sebelum itu dengan wedges nya yang habis sebelum destinasi.

kenyang perut suke hati?

ke kenyang perut bakar paru-paru?

joget lambak?

sudah tukar..asyik i je kiss kan..ini tidak adil!

buah keranji di dalam perahu

project balik dr kampung

bulan ni macam penat la..mau kehidupan yang teratur balik..

5 comments:

Mimy Hamid said...

gambo last asam jeruk ek...terliur aku ni...ke ehem ehem ..lu pikir sndiri..hehe

zailamohamad said...

nak tanya sket (penyebok sungguh), en suami farah tu keje kat ne?? slalu kn tinggal ek??

mrs.spicy said...

mimi: blom lagi lor..asam memang feveret sepanjang zaman tidak kira masa dan musim..huhuhu

zaila: keje kat kl jer..tapinye selalu keluor outstation..tapi tak lame..nasen baek! =)

En.Suami said...

nasen tu sape?

mrs.spicy said...

naseb!

halah..typo tu paham2 sendiri lorrr