Pages

Sunday, 25 October 2009

pelepasan pengetua part 4

okeh..mari kita menyambung cerita basi. motif utama kami ke terengganu adalah pergi wedding iteq (ni nick beliau kat utp). mesti orang ingat i rapat giler ngan die sampai sanggup g terengganu. i rase die tak kenal i pon. muahahaha

tapi i pernah la dengar nama disebut-sebut dulu.

i pergi sebab nak spend masa dan kawan-kawan and saya memang suke pergi wedding orang. die tak ajak i..tapi die ajak z and z ajak i.hehe


excited sungguh bergambar

petai itu watak utama dalam gambar ini

bunga itu watak pembantu, dan lin watak sampingan


semangat nak makan free watak utama dalam gambar ini

jom balik~

2 comments:

zailamohamad said...

bagusnya kalau semua orang macam farah..sanggup pergi jauh2 semata nak penuhi undangan;p

mrs.spicy said...

huhuhu...sebab nok g galok jer =P