Pages

Monday, 12 October 2009

pelepasan pengetua part 2

ok. sambung cerita kita. oleh kerana kami bersemangat waja mahu pergi wedding, kami bertolak awal dan sampai ke kuala terengganu sangat awal. sampai ke kuala terengganu kami pergi beli tiket saya mahu balik ke kuantan dulu. lepas tu baru kami pergi test suara.g karok pakai baju kurung memang menarik perhatian budak-budak form 3.

pose mahal dr lin and zac

lin menyanyi dengan penuh perasaan




buruk giler muka

zac

lin

tuan blog.

luar bilik ni penuh dengan budak form 3 sedang mengintai kami menyanyi. gilos. bajet kami nak contrl ayu la sebab korang tengok. heh. adik i lagi matured muke dr derang. takde nafsu langsung.

lama-lama kami rimas.
zac menjerit

'sadaaaaaaaaaappppppppppppp!!'

sangat nyaring sebab masa tu baru lepas nyanyi lagu meet uncle hussain. maka mereka terkedu lalu diam.


puas hati! budak sekarang ni kecik-kecik sibuk nak mengorat

3 comments:

Mimy Hamid said...

beb kalau dah mic dpn mata...mmg gitu la rhopa..tak ingat dunia..aku mau nyanyiiiiiiiiiiii..gian

mrs.spicy said...

hehe..itu la pasal..bajet penyanyi la kan

goblogbyfarah said...

haha.
sakan berjoli nih.
mentang2 suami bagi green lite! :P