Pages

Friday, 23 October 2009

misi gagal

tak pe..usaha lagi!!

hoho..

esok saya ke kerteh. (insert muke seronok)

walaupon saya tahu disana semestinya akan berakhir dengan peristiwa mati kutu kerana bosan selepas ditinggalkan en.suami yang keluar mencari nafkah...

tetapi..

semestinya ada peristiwa bertemu dengan wajah-wajah kesayangan

wajah-wajah ini bisa membuatkan saya lupa status diri..miahaha

tapi i suka~

okeh..ini cerita selingan..dah dua hari terganggu. semalam baca metro pasal budak 3 tahun yang mati sebab kene seksa kat lelaki sudan yang konon-konon pakwe mak budak tu.

hari ni ade lagi dalam berita. dia tunjuk lelaki sudan tu.

eeee..tengok muke dah tau jahat.

boleh lagi mak die nak bela lelaki sudan itu..bongek sungguh

3tahun sangat kecik kan. seksa nya die kene rogol and kene liwat. kalau tengok dalam paper muke penuh lebam and luka macam orang kene serang beramai-ramai.

giler kejamm



tanak itu anak bagi i la~

7 comments:

TS said...

bilo lah dio nk bulih anok nih

zailamohamad said...

itulah kan...mak dia tu pon xder otak sungguh..takkanlah tak tahu yang anak dia tu kn dera..luka dalam gambar yang ditunjukkan tu bukannya macam baru sekali dua tapi macam dah lama slalu kn dera..

mrs.spicy said...

hukhuk..takdop rezeki lagi..tengoh berusaha la ni..

ade tips?

Puteri Nuur At-Terawis said...

jangan bimbang farah, put dulu 3 tahun kawin baru dapat idris, insya allah one day your turn will come, and insya allah, farah akan jadi mama yang baik seksok :)

mrs.spicy said...

kak zaila: tu lah..sumbat mak die ngan sudan tu sekali..

kak put : heee..xsabar~

TS said...

saba mek..sesungguhnyo ore sabar itu adalah ore hok kiut..ko gano abe ja?

mrs.spicy said...

osiloskop/ts: siapa kamu? huhuhu..teng kah?