Pages

Wednesday, 7 October 2009

hari kedua di kuantan

yeay! hari kedua berakhir dengan jayanya..pagi, jangan tanya i buat ape..hari i start tengahari..tu pon bangun masih bergolek-golek atas katil sambil tengok tv..semayang zohor kombo dengan asar. dan sambung bermalas malasan lagi.

petang nya bila dah pukul 6 turun ke pantai bertemankan air mineral. mengubat hati yang lara. rasa macam nak merajuk (mengada bukan?) sebab hari ni en. suami masih tak tunaikan janji. so turun tengok kanak-kanak maen bola. angin petang sangat mendamaikan..

dalam kul 630 en.suami call cakap dah sampai bilik. redha jer naek atas balik dengan langkah longlai. naek tegur en. suami ala kadar, amik roti makan kat beranda. (konon-konon merajuk la kan)

dan dia tanya,

'u tak nak g jalan-jalan kat pantai?ke dah bosan?'

'NAK!' (muka excited tak jadi nak merajuk)

hehe..i selalu gagal kalau misi nak merajuk ni

orang penat yang terpaksa mengikut kehendak isteri

muka dah seceria matahari

en.suami masih berseluar kerja.

en. suami yang tulis tau(sebab tu tulisan buruk).izinkan kan kami feeling muda belia bercinta sekejap

hoho..komfem dah tak merajuk kalau macam ni

dah maghrib, jom kita balik

malamnya, bersantai di SANTAI

sebelum keluar amik gamba duluh

carrot susu untuk dia, buah campur untuk saya

tom yam

kangkung goreng belacan

u,homak eh nama dia? lupe..hehe tapi dia adalah campuran ikan, sotong, udang, isi ketam,santan mungkin, dan rempah-rempah..marveles~~

nasik yang banyak giler bahagi 2 pon still banyak

akibatnya, saya tak habes sikit dan en. suami dah tak larat nak makan.

'makanan ni memang sedap tau, sape-sape g kuantan wajib try restoran santai ni', kata en.suami

haha..kat kedai makan pon boleh nak feeling2

heee..i memang tak malu..=p~



hari ni makin seronok..mungkin esok lagi seronot..hehe

2 comments:

Mimy Hamid said...

gue teringin gambo manja gitu...tunggu halal la yerk..hehe

mrs.spicy said...

hahaha..jangan lupo jemput gue