Pages

Tuesday, 27 October 2009

cerita honeymoon

tadi lepas jumpa kawan en. suami niat nak berjalan di tepi pantai. malam-malam buta. untung-untung kene tangkap ngan jabatan agama islam. seperti biasa, bila berjalan tak pernah rasa teringain nak bawak sijil nikah. tapi hujan. kami berjalan sekitar hotel jer.

pergi kat kawasan suite. nak skodeng ape ada dalam pagar. tapi tak cukup tinggi, jadi suruh en.suami angkat. naseb baek die tak mengalami sebarang kecederaan mengangkat i yang berat ini. santek nye!

lalu perbualan pon bermula,

'best nye honeymoon kat bilik camni. tayah nak keluar bilik dah. dok je dalam bilik' =p

'kita bila nak honeymoon. asyik pre-honeymoon jer'

'kalau honeymoon nanti mesti dah tak rasa special dah'

ye betul! kami tak honeymoon lagi. kami sepatut honeymoon masa beday saya haritu. tapi tadak rezeki, i miscarriaged la pulek. dan en. suami pulak dah nak kehabisan cuti. dah la adik die nak kawen dengan mengejut raya haji ni (nanti i cerita kisah ni..tapi bukan kene tangkap khalwat tau =p). maknenye taun depan la baru honey moon.

kalau taun depan dah takde honey dah..dah basi dong!

mungkin babymoon..ngahaha..amin~

kepada bakal pengantin. sila la honeymoon terus lepas kawen. nanti asyik tertangguh jer

0 comments: