Pages

Tuesday, 15 September 2009

saya dah bersedia

dah lebih 2 bulan. dan dah 3 kali period. maknanya saya dah bersedia fizikal.

tapi mentalnya belom.

takut pisang berbuah dua kali.

takut bila berlaku orang tanya mcam-macam dan macam salah kita.

kita tahu kita tak salah. tapi susah nak terangkan supaya orang faham.

tapi tadi pergi berbuka puasa bersama rakan-rakan en. suami teras la pulak kedengkian.

terasa mahu jugak.

tapi takut camno?

kita berusaha jer dan biar Allah yang tentukan apa yang terbaek untuk kita??


nak sangat.nak sangat.nak sangat

6 comments:

Uena said...

chaiyo2!!heee~ insyaallah.. kalo ade rezeki ade la tu. dun worry!! ^^
sgt2, best kan bile ade baby. so, kuatkan semangat n dun easily giv up,babe~ :)

Mimy Hamid said...

macam paham tapi buat2 tak paham..hehe..apa pun sabar yer

goblogbyfarah said...

kenapa nak takut farah. tu kan rezeki. jgn pikir apa org lain kata. kalau awk dah ready boleh je :)

Madi @ Aed said...

jgn takot..ajal maut di tgn tuhan..klu mmg rezeki dio,lasak cmne pn baby ok..sila usaha lg..haha..

Madi @ Aed said...

jgn takot..ajal maut di tgn tuhan..klu mmg rezeki dio,lasak cmne pn baby ok..sila usaha lg..haha..

Anita, Mummy Adzryl said...

no worries! rezeki tu akan datang dgn sendirinya.. juz keep on praying and... HAVE FAITH! :)

good luck..

*ahem* nak tips tak? sila roger² sy ek! insyaAllah bole cuba.. dah cuba, biar Allah tentukan kesudahannya.. ;)