nur kasih

ada ulangan nur kasih kat tv3 tadi. bila tengok nur kasih saya rindu satu-satu nya kakak cantik manis saya, along.

sebab nur amina ni sangat lah along. dan siti sarah ni adalah sikit-sikit ciri saya. perangai okeh. bukan muka. kalau muka mestilah saya lagi cun (jangan muntah, kamu puasa)

saya ngan along beze setahun je. kami sangat rapat. macam kawan. kawan yang sangat boleh dipercayai. sila korek semua rahsia saya dengan dia. dia bukan macam kakak pon. kadang-kadang macam adik jugak. (sebab saya lebih berpengalaman dari dia. muahahaha gelak setan ..ok dah, ni bukan blog 18sx..bulan puasa pulak tu)

along saya ni sangat mengikut kata parents saya. saya pula akan mengikut apa yang saya nak buat.

along saya ni sangat kuat pegangan agamanya. (bagi saya) saya pula sangat nipis sahaja. walaupon dididik oleh parents yang sama. dan cara yang sama. naseb baek jodoh dengan orang yang boleh membimbing saya. TQ kamu!

saya sangat suka cakap parents saya sayang along lebih. huhu. tapi dulu-dulu je la. sekarang dah faham. parents sayang semua. tapi cara dia tunjuk laen-laen sebab perangai kita pon laen.

dan yang paling penting, muka nur amina mukanya lebar ,sarah panjang. dan sarah lagi cun.. hahaha..

kan?

mesti die marah..nanti raya mintak maaf

You Might Also Like

6 comments