Pages

Friday, 14 August 2009

floria 09

saya masih lagi dalam mood malas sebenarnya.tempek gambar banyak-banyak boleh?


sebenarnya pergi ni tanpa dirancang, tiba-tiba kawan en. suami odi dan wifenya ratna datang ke rumah ajak g putrajaya. jadi saya memakai apa sahaja yang terlintas dimata

en suami saya yang visceral fatnya 9??kehkeh

macam orang mabuk bunga bila kat sini. semua ni bunga rose.bestnya kalau saya ada ladang bunga yang colourful

belakang tuh, bunga putih kesukaan

bersama bunga yang tak cantek sangat pon

sang harimau ngan sang kancil ke rusa?

sang tak tahu makhluk apa..kancil kut

saya tak kenal orang ni

burung-burung

badak salut kuaci.sungguh enak dimakan begitu saja..

terpaksa di close-up kerana ramai orang nak amik gamba dengan badak ni.glamer tuh

en.suami suke kalau saya amik gamba bajet pelancong macamni

hidupan laut

Squidward

patrick

bunga kesukaan lagi

bunga layu pon nak upload?

si bajet ayu. sekian terima kasih.


tak boring ke kalau buat entry tiap-tiap bulan pasal suami isteri lupa monthly anniversary? busan kan.nampak nye bulan ni terjadi lagi

2 comments:

Hani said...

magh,
tau dhla gane rupe abeja kalu ade rerambut (walopon same ngan dedaun) hahaha.

mrs.spicy said...

ahahaa..z, i xleh nak komen lebih disitu..

pesanan abeja: kalu jupe komfem kene penyet