Pages

Wednesday, 22 July 2009

baby kak page

baby lagi..bulan 6 dan bulan 7 ni bulan hospital penuh. musim melahirkan anak. kali ni saya dan en. suami pergi melawat kak page. setelah 2 kali miscarriaged. dan pregnant kali ni twin. tapi sorang dah gugur. naseb baek yang sorang ni berjaya survive.

kegembiraan family kak page terserlah. sebab baby adam ni cucu pertama dalam family. adik beradik kak page semua perempuan. jadi dia sangat happy baby ni lelaki. kesakitan dan penat lelah keluar masuk hospital berbaloi~
Adam Mohammad

dia cuba nak bukak mata..sangat cute kan. walaupon usia dia baru sehari. tapi di sangat aktive menggeliat. siap dengan suara lagih. huhu. sangat comey. tak tahan. kalau anak sendiri komfem sudah ku dukung.

dan aktiviti seterusnya terapi untuk menghilangkan stress suami yang stress dengan perangai isterinya. yang tak habes-habes menimbulakan masalah. nak buat macam manakan..wife kamu..


kamu ingat saye suke kene pukau?

saya tekkang =(

1 comments:

Ribbon Clown said...

owh farah..baru kali ni akak terbaca pasal baby Adam..siap ade entry tuk baby adam.. hehe Thanks.. :D

Hopefully Farah punya pregnancy kali ni survived.. pas first term, insyaAllah, tade masalah punya.. :)