Pages

Friday, 26 June 2009

jumpa budak korea ngan budak jepun!

uh uh..pandang atas..11 minggu!

hari kamis yang best di mana saya tidak perlu memerap di rumah. berjalan-jalan sepanjang hari sambil makan free adalah kegemaran. dan yang paling penting gossip 'perangat' dengan lin dan aisha adalah terbaek.


perempuan melayu tulen dengan gadis korea

gadis jepun islam selaku sponser utama untuk makanan pada hari ini juga selaku duta untuk restaurant Rak Thai


pukul 730 dah sampai kat midvalley..(masuk midvalley same waktu ngan makcik cleaner!) terus ke hotel lin dan breakfast sambil gossip sambil tunggu aisha yang konon nya nak datang pagi. aktiviti kami pada hari itu hanya lah berjalan-jalan tgk baju sale tapi takde duit nak beli dan kalau ade murah pon takde saiz(kecuali lin yang bershopping sakan kerana beliau wanita berkerjaya). so, hasil jalan-jalan dengan mereka pada hari itu hanya masker yang di beli di kedai faveret kami sepanjang zaman, watson.


berkat berjalan-jalan sama jam dengan orang berkerja. pada malam nya mengalami sakit-sakit dan lenguh-lenguh. penat giler sampai tido tak ingat sudah bersuami.

2 comments:

miserlyn said...

sme2.rndu gle u ol.rse mcm nk blk UTP:( (off mode)

mrs.spicy said...

haha..nanti kite balik utp bulan 8.tq belanje we ol lin.ni rase malah keje ni. kalu xkeje orang keje doh sokmo belanje.ngeh2