Pages

Saturday, 27 June 2009

ikan-ikan berenang-berenang

first time merelakan kaki untuk dijadikan makanan ikan. pernah tengok orang buat tapi tak pernah try. tapi biasa saiz ikan yang di lihat adalah kecik-kecik. ikan di kedai ni banyak yang besar-besar.sampai takut nak serah kan kaki. takut ikan makan. tapi tuan kedai ni cakap ikan lagi besa lagi effective...

serius pak, masa awal-awal nak letak kaki, kami asyik gelak sampai mengganggu orang laen. en. suami yang bukan penggeli pon xtahan. saya lagilah. nak amik gambar ni pon manahan diri


tapi bila dah sepuluh minit menahan diri, rasa geli bertukar menjadi best. macam ade vibration kat kaki.sangat seronok. tapi sampai habis mase saya masih takut dengan seekor ikan ni. sangat besa macam ikan sepat. naseb baek ikan tu suka makan kulit encik suami dan pakcik libya yang tak pandai cakap melayu dan english ni. die cakap arab, kami cakap english. last-last kami diam.tengok lah inai di kaki, masih banyak. tak taulah bila nak hilang.rasa sangat buruk.


this is my adik ipar, masih single dan berumur 19 tahun.huhu.sebenarnye kiteorang merelakan kaki kiteorang dijadikan makanan ikan sebab bosan menunggu my adik ipar pergi jumpa dengan kawan die. jadi saya mengajak en. suami menghabiskan masa dan duit dan juga sel mati di kaki di spa ikan. hasil nye sangat memuaskan walaupon baru first time buat. kulit rasa licin macam baby.

kepada encik suami, laen kali boleh la pergi lagi. kamu suka kan?

6 comments:

rsyazwani said...

garr. semua entry blog comel2!!
:)

haha ntah, jgn tanyer comel tang mane!
:P

garrr... asal ttbe aku rase nervous neh... haha

mrs.spicy said...

he..mesti tang gambar aku yang comel..kenape ko nebes?

miserlyn said...

hahah same here rajee.adakah kte sdh terlambat???

mrs.spicy said...

loh..sebab tu ke neves..korang normal la..grad,kerja,kahwen,ikut turutan.okeh dah tu.macam i, grad,kawen,beranak,insyaalah kerja kalau ade rezeki.sedikit cacat kan?23 adalah sedikit awal.turn kamu-kamu akan tiba.sabooooo

rsyazwani said...

hhahaha i think im being nervous for a diff reason..
im just being silly imagining meself getting pregnant.. to be honest, I'D FREAKED OUT. :P

so seeing u so cool and collected, makes me nervous laa.. it's not about being late or what not...

mrs.spicy said...

dulu i takut raje. bila dah sampai masa ko mesti sangat seronok.