Pages

Wednesday, 4 February 2009

jantung hati manis saye

si budak kecik yang sangat mengada ni adalah jantung hati manis saye..dan tahun ni die dah masuk sekolah rendah mase umo 8 tahun? huhuhu..lambat siket dari budak normal sebab die special kan..mase hari first day die masuk kelas tahap satu dan dua..tapi esok nye cikgu die suruh tukar kan ke kelas tahap 3 dan 4 sebab die dah tahu banyak bende..pandai juge jantung hati manis saye ni! kirenye mase umor 8 tahun..budak ni dah darjah 3 lah kalau budak sekolah biase..


macam mane ibu-ibu excited semase hari 1st day sekolah anak-anak nya..macam tu lah saye.hihu




sebelum pegi sekolah haruslah brekfes sambil tgk katun



ni adalah gaye merayu-rayu tanak pegi sekolah


naek kerete pon kene pujuk okeh!



tanak masuk kelas..haih..budak perempuan yang tgh skodeng tu cute bangat..die hyperactiveyeay! ber jaye masuk kelas...






*********************************************************************************





habes cabaran hari pertama hari kedua bermula..hari ni birthday syahir..sebab tu kot die sangat senang untuk bangun ke sekolah..tapi hari ni die membuli cikgu..die maen air ngan cikgu die..hihi..basa kuyup cikgu..tapi tak kan nak marah kan?


tgk muke hepi die...tapi gamba blurrr
tunggu bonda kat hospitaldie nk tgk fish

suke sangat! gambar bibik mesti ade kan ;P



lagi 5 jumaat saye gadis..bile mau ronggeng dengan rakan-rakan..hidup saye makin bz..=(

2 comments:

Anonymous said...

bz nye bibik

mrs.spicy said...

ouhh.kitak sik tau..kamek tok bz gilak..pasya kamek nek keta sik da tinted n ekon..kamek rasa kamek burn lagi sebulan=(