Pages

Friday, 23 January 2009

saye happy untuk kak page

kak page ni dulunye rakan kepade encik bakal suami sekarang dah jadi kawan saye jugak dan die salah seorang daripade tige kakak yang super baek semase saye di bintulu. selepas saye ditimpa bencane saye tinggal dgn diorang..free! huhuhu

semalam saye dapat msg die, die pregnant 3 bulan sekarang dan yang paling penting mase saye kawen die akan datang dan mase tuh die dalam 5 bulan! owh sangat xsabar nak jumpe die!

die pernah pregnant 2 kali sebelom ni..tapi mungkin takde rezeki..misscarriage untuk 1st time pregnant mesti sangat sedih kan..die dua kali ok! super duper sedih..muge-muge kali ni rezeki die ade n lahirkan anak-anak yang comei mcm saye. hehe

semalam ade dua orang makhluk cube menebeskan saye! (owh..ceting dengan mereke buat saye tergolek-golek gelak sorang-sorang.kalau jumpe kamu-kamu mesti lagi best kan?jom cuti-cuti kuantan!haha) dan tibe-tibe ym dc. boloh ini dial up!

biasalah kalau orang nak kawen mesti orang dok sibuk pasal first nite kan..huhuhu..saye nebes ke??mestilah sero ketar lutuk nebes..

tapi sebenanye ade bende yang saye lagi takut..

caner kalau saye xpregnant lepas 2,3 tahun kawen..mesti sedih kan..kawan saye yang kahwen lambat pon dah ade anak..saye yang kawin awal ni dok tgk je kawan-kawan saye sorang-sorang beranak..ouh..tanak!

caner plak kalau pregnant, tapi asyik gugur je..saye sedikit buas aktif..cuai plak tu..macam-macam bleh jadi..dan encik suami asyik bercerite pasal rakan-rakan die yang gugur je..menambah lagi kengerian

caner plak kalau ok..selamat semua..scan ade baby yang comei..ouh..saye terbayang cerite-cerite ngeri zac la plak..


ye..saye tau saye pikir sangat jauh..surat kebenaran kawen pon tak amik isi lagi..ade hati nak pikir macam-macam..

kad kawen saye dah siap..tapi saye xsuke..aiyyooo

*updated*

saye baru tau kak page sebenarnye pregnant twin, tapi sorang dah gugur..kak nida pon dah pregnant 2 bulan!


0 comments: